Arannatek on yksityinen, suomalainen, hydrauliikka- ja varaosakauppaan erikoistunut yritys, jonka tärkeimmät toimialueet ovat Venäjä, Baltian maat ja Itä-Eurooppa.

Toimitamme hydrauliikkaa koneenrakennukseen, jälleenmyyntiin ja loppukäyttäjille sekä varaosia metsäkoneisiin ja liikkuvaan kalustoon. Toimitukset Venäjälle tapahtuvat pääasiassa pietarilaisen yhteisyrityksemme kautta, joka välittää tullatut tuotteet asiakkaillemme eri puolille maata.

Olemme alusta asti toteuttaneet strategiaamme, jossa monivuotinen kokemus hydrauliikka-alasta ja idänkaupasta yhdistetään toimivaksi kokonaisuudeksi.

Arannatek Oy on perustettu vuonna 1997, ja sen 8 milj. euron liikevaihdosta noin 95 % on vientiä.  

TOIMITTAJAT

Toimittajamme ovat Euroopan tunnetuimpia hydrauliikkavalmistajia ja koneenrakentajia.  Voimme tarjota asiakkaillemme edullisia tehdastoimituksia tai nopeita varastotoimituksia eri puolelta Eurooppaa.

LOGISTIIKKA

Toimitilamme sijaitsevat Vantaan Varistossa Martinlaakson voimalaitoksen kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Henkilökunnallamme on pitkä kokemus Venäjän vientitoimitusten hoitamisesta. Toimitamme viikoittain hydrauliikkakomponentteja Pietariin yhteisyrityksemme autoilla. Lisäksi myyntiorganisaatiomme varastoi tuotteitamme eri puolilla Venäjää.